Autószerelő, szerviz

Térképes szaknévsor, az autójavítók országos térképe

Címlap Útmutató a regisztrációhoz és a szaknévsori adatlap kitöltéséhez

Útmutató a regisztrációhoz és a szaknévsori adatlap kitöltéséhez

E-mail Nyomtatás
Az Autószerelő-Szerviz.hu térképén való megjelenéshez regisztrációra van szükség. A regisztráció és az adatok megjelentetése (és minden más szolgáltatás is) ingyenes.

A szaknévsori megjelenéshez elsőként egy egyszerű regisztrációra van szükség. Kattintson ide, a Regisztráció linkre.

regisztracio

A regisztrációkor Ön a későbbi bejelentkezéshez azonosítót és jelszót választ. A regisztrációs űrlap alatt kattintson a Fiók létrehozása gombra. Ekkor egy e-mailt küldünk a regisztráció visszaigazolásáról az Ön által megadott címre. Az e-mail a regisztráció utáni 1 percben megérkezik (ha nem érkezne meg, kérjük, ellenőrizze a levelezőprogramja levélszemét mappáját, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a +361 215 5005 számon). A visszaigazoló e-mailben lévő linkre kattintva aktiválható a regisztráció.

fiok-letrehozasa

A regisztráció aktiválásával Önnek saját fiókja nyílt a faiskola.hu szaknévsorban. Ezután azonosítójával és jelszavával bármikor bejelentkezhet a www.autoszerelo-szerviz.hu címen, és tetszőlegesen módosíthatja adatait.

A regisztráció utáni (és egyben utolsó) lépés a szaknévsori adatlap kitöltése. Ehhez el kell döntenie, hogy szaknévsori adatlapja milyen kategóriá(k)ban jelenjen majd meg. A kategóriákat a www.autoszerelo-szerviz.hu oldal címlapján, a bal felső sarokban, a Szaknévsor alatt látható mappákra kattintva tekintheti meg.


szaknevsori-kategoriak

A szaknévsori adatlap kitöltéséhez kattintson a "Szaknévsori adatlap létrehozása" linkre, majd töltse fel az adatlapot azokkal az adatokkal, amelyeket meg szeretne jelentetni a szaknévsorban. Adatlapját több szaknévsori kategóriában is megjelentetheti, ha úgy gondolja, hogy az érdeklődők több kategóriában is keresnék. Ráadásul több szaknévsori adatlapot is létrehozhat (a már meglévő regisztrált azonosítójával és jelszavával belépve).

 szaknevsori-adatlap

A szaknévsori adatlapok a szerkesztőségi ellenőrzés után, a kitöltést követő 24 órán belül jelennek meg a www.faiskola.hu térképén. Szaknévsori adatlapja(i)t és a választott szaknévsori kategóriá(ka)t bármikor módosíthatja, képet és videót jelentethet meg rajtuk, aktualizálhatja az adatokat.

Reméljük, hogy az Autószerelő-szerviz.hu térképe sok új vásárlót és megrendelőt hoz Önnek. Ha így tapasztalja, ajánlja a szolgáltatásait kollégáinak, ismerőseinek is.

 

Autószerelő szaknévsor

Saját fiók